Intermezzo

30 maart 2012

Meer informatie

Masterclasses & workshops

Om u op te geven, vult u het inschrijfformulier in. Bij het volgen van twee verschillende workshops krijgt u 10% korting op de totaalprijs. Dit geldt alleen voor de dans-, zang- en gitaarworkshops; alle combinaties mogelijk. Deelnemers aan workshops dans en zang krijgen korting op één kaartje voor het concert van hun leraar/lerares, zoals vermeld bij de workshopinformatie. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken koopt u een kaartje bij de zaal en declareert u daarna uw korting bij Ellen Bijsterbosch op, onder vermelding van uw naam en de workshop.

De inschrijving is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekening 4289276 t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam o.v.v. uw naam, de workshop(s) en uw niveau. Gebruik voor betalingen uit het buitenland de volgende codes. IBAN: NL37INGB0004289276, BIC: INGBNL2A. Voor  vragen kunt u mailen naar workshop@flamencobiennale.nl

N.B. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

In samenwerking met Stichting Terremoto, GlobalDanceLab, Lloyd Hotel, WMDC, SKVR, Stichting Todo Flamenco, Janine Keijzer en Rens Hollander.